S&P sjekker inn på Hotel Continental

Hotel Continental har benyttet Coronakrisen til å oppgradere kjøleanlegget på kjøkkenet sitt, og valgte S&P som samarbeidspartner. Dette er vi både stolte av og glade for! Å jobbe for Continental er rett og slett et prestisjefylt oppdrag, hotellet er et av de mest anerkjente i Norge og et klart førstevalg for svært mange prominente mennesker. I tillegg huser det Theatercaféen, en kulturell bastion hvor historien bokstavelig talt henger på veggene.

Theatercaféen har vært et kjært tilholdssted for norske kulturpersonligheter i godt over hundre år. De edle dråpene som serveres her et alltid perfekt temperert – noen av dem fra et nytt vinskap vi har lagt opp rørene til.

Stian jobber med det nye røropplegget. Her går det glykol som holder mellom minus fire og minus åtte grader

Vi opplevde Theatercaféen slik få har sett den før – helt tom for mennesker. Når dørene åpnet etter lockdown, var det med et kjøkken vi var med på å oppgradere.