Vi hjelper deg å finne riktig løsning

Hos S&P sitter rørleggerfaget både i hendene, i hodet og i hjertet. Vi klarer ikke å gjøre en god jobb hvis vi ikke behersker verktøyet vi trenger, forstår hvordan vi skal løse utfordringene som dukker opp underveis – for de kommer – og ikke er stolte av det vi gjør. Vi lytter til kundene våre, skaper løsninger som oppfyller behovene deres, bruker minimalt med ressurser og fungerer prikkfritt i årevis. Disse verdiene er DNA-et i firmaet vårt. De er det viktigste vi tar med oss på jobb.

 

Vi er over 20 ansatte og vokser. Oppdragene varierer fra vann, kjøle og varmeanlegg i privatboliger til drift, vedlikehold og renovering av næringsbygg, sykehus og hoteller. Vi har også solid kompetanse og er svært drevne i oppdrag som omhandler bygg i drift – vi kan ha ti mann i full sving i et bygg med flere hundre mennesker som bruker både kaldt og varmt vann hele døgnet og ingen av dem vil bli berørt av at vi er der.

 

Har du en VVS-utfordring du trenger å få løst, liten eller stor? Ta kontakt. Vi hjelper deg med å finne løsningen du blir aller best tjent med.