Leif Sverre Boland, Multiconsult

“Jeg er utdannet fra NTH og har jobbet med VVS gjennom hele min aktive yrkeskarriere.  Som sivilingeniør har jeg blant annet jobbet med prosjektering av store anlegg; Deichmanske bibliotek og Campus Ås er gode eksempler på dette. Dette er komplekse og avanserte bygg som stiller krav til prosjekterende ingeniør og utførende entreprenør.

 

I S&P har jeg funnet en samarbeidspartner med egenskaper jeg virkelig setter pris på. Jeg har kjent Ivar i en årrekke. Han er alltid ute etter kunnskap, og gjennom en rekke møter mellom oss har vi delt praktisk og teoretisk kunnskap og erfaring. Jeg har fått fungere som en teoretisk mentor, og Ivar har gitt gode eksempler på praktisk utførelse. En ordning jeg mener vi begge har hatt stor glede og nytte av.

Evnen til faglig utvikling gjør S&P til noe langt mer enn rene montører.

 

Den høye faglige kompetansen kombinerer Ivar og teamet hans med en svært god arbeidsmoral, de er alltid proaktive og følger aldri en ren bestilling hvis løsningen kan optimaliseres, gjøres smartere, mer lønnsom og få lengre levetid.

I dette ligger en beundringsverdig faglig stolthet, som kombinert med firmaets tekniske innsikt og høye kompetanse gjør det lett å anbefale dem til andre. Som rådgiver skal jeg alltid være nøytral. Men det er aldri feil å si sannheten.”

 

Leif Sverre Boland
Rådgivende VVS-ingeniør, Multiconsult